2021-02-04 13:03:58• hírek • Közlemény

Gyógyító szánkózás a Reménysugárral

A tél hó nélkül nem az igazi. Ha nem takarja a fehér hó a házak tetejét, nem borítja be az utcákat, akkor lehetne akár ősz vagy tavasz is. A hó tehát hozzátartozik a télhez, és nincs olyan gyerek, aki ne örülne neki, ha odakinn a hóban játszhat. Hiszen a játék, a felhőtlen öröm, a móka és a kacagás feledteti a gondokat, a betegséget, legyen szó gyermekről, vagy akár felnőttekről is.

A Reménysugár csapata immár 19 éve keresi, mivel tudná gyógyítani, javítani mindazt, ami egyszer megsérült, hogyan tudná erősíteni a reményt azokban a családokban, amelyek a gyógyulásért, az életért küzdenek. Ebben segít például a játék, az önfeledt kacagás, hiszen ezek által gyógyul a beteg gyerek és vele együtt a család is.

A téli vakáció most is jó alkalomnak bizonyult arra, hogy a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjának kedvezményezettjeit kivigyék a természetbe, oda, ahol sok a hó és lehetőség van a szánkózásra, hógolyózásra, hóemberépítésre és önfeledt kikapcsolódásra. Kapnikbányára két kirándulást is szerveztek a napokban, mely kilépést jelentett a családoknak a mindennapi taposómalomból.



Meggyőződéssé vált a közösségen belül, hogy nemcsak klinikai úton lehet gyógyulni, hanem ilyen és ehhez hasonló élményprogramok által is. Hiszen minden, ami megörvendeztet, megmozgat és ami felemel, az erősíti az immunrendszert, a testet és a lelket egyaránt.  A Reménysugár programban résztvevő családok egy egymásra figyelő, aktív és szeretetteljes közösséget találnak a Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjában. A támogató sorstársközösség óriási erőt ad.

Ha támogatni szeretné a rákbeteg gyerekek gyógyulását és erősíteni szeretné a reményt, akkor erre jó lehetőség a jövedelemadó 3,5%-ának felajánlása a Reménysugár kedvezményezettjei javára.  A Hans Lindner Alapítvány székhelyén (Ceahalului utca 38 szám), illetve telefonon (0261-715-136) adnak további tájékoztatást minderről, munkanapokon 8-16 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: